perjantai 7. joulukuuta 2012

Matka vaurauteen osa 2 "Tee päätös"


(kuvan lähde: https://www.hostingpalvelu.fi/webhotellit/kumppanuus-ansaitse-rahaa-kovalla-provikalla/)

Päätä

Onnistumisen kannalta tärkein asia tapahtuu aina projektin alussa. Tutkitustikin tärkein asia jonkin tavoitteen saavuttamisessa on päätöksen tekeminen. Mietiskele omia unelmiasi ja mitä niiden toteuttamiseen tarvitaan (useisiin tarvitaan rahaa). Tunnustele sitä tunnetta, kun saavutat tavoitteen. Halua sitä asiaa todella paljon. Ota tunne mukaan. Sitten, päätä, että saavutat tavoitteen. Älä pidä tavoitetta vain päässäni vaan kirjoita se paperille. Kirjoita tavoite sellaiseen paikkaan, jossa näet sen joka päivä.

Päätös puoli voittoa

Vankkumaton päätös saavuttaa tavoite on jo puoli voittoa. Kun olet syvästi tuntien tehnyt vankkumattoman päätöksen, on tavoitteeseen pääseminen paljon helpompaa ja todennäköisempää. Päättäminen ja tavoitteeseen pääseminen unelmoiminen aktivoivat alitajuntaasi tekemään sellaisia valintoja jokapäiväisessä arjessa, jotka vievät sinua tavoitettasi kohti. Ohjelmoit tavallaan mielesi viemään sinua tavoitetta kohti. On jännää, että kun mielelleen toistaa tavoitettaan ja mielessään uskoo jonkin asian saavuttamiseen alkaa alitajunta tekemään töitä sen eteen, että nuo asiat muuttuvat joku päivä todeksi. Alat ihan huomaamattasi saamaan ideoita ja ajatuksia sekä uskoa siihen, että tavoitteen saavuttaminen on mahdollista.

Mielekästä vaurastumista

Ajatellaan, että olet päättänyt vaurastua ja olet asettanut jonkin rahallisen tavoitteen, kuten esimerkiksi kerätä tietyn summan rahaa, hankkia tietyn määrän sijoitusasuntoja tai saavuttaa jopa kokonaan taloudellisen riippumattomuuden. On varmasti selvää, että tavoitteen saavuttaminen vaatii kärsivällisyyttä ja uhrauksia. Vaurastuvat ihmiset erottaa ”tavallisista” ihmisistä siitä, että heillä on itsekuria lykätä tarpeiden tyydyttämistä. He kykenevät olemaan ostamatta uutta kallista vaatetta yhtä usein kuin muut tai jättämään kuukausittaiset ravintolaillalliset väliin. He pystyvät siihen, koska heillä on tavoite. Heillä on varaa ostaa sitten joskus uusi vaate vaikka joka päivä ja elämään sitä unelmiensa elämää, mikä heillä on ollut tavoitteena. Vaurastumista varten tarvittavien uhrauksien tekeminen on huomattavasti mielekkäämpää ja helpompaa, kun on selkeä päätös tavoitteesta.

Seuraava osa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti