sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Matka vaurauteen osa 1 "Vaurastumisen kaava"


rahapuu
(kuvan lähde: https://www.hostingpalvelu.fi/webhotellit/kumppanuus-ansaitse-rahaa-kovalla-provikalla/)

Aloitan uuden kirjoitusketjun nimeltään "Matka vaurauteen". Kirjoitusketjun tarkoituksena on jakaa omia ajatuksiani ja tietojani aiheesta. Aion kertoa vaurastumisesta askel askeleelta. Toivon, että lukijat saavat kirjoituksistani apua ja uusia ajatuksia myös omiin vaurastumistavoitteisiin. Tässä kirjoitusketjun ensimmäinen osa:

Vaurastumisen kaava  

Haluaisitko sinä vaurastua? Olisiko mukava elää elämää ilman huolta siitä, että pärjää taloudellisesti? Jokaisella on mahdollisuus vaurastua. Vaurastumiseen on olemassa varma ja selkeä menetelmä. Seuraavassa kerron sinulle kaavan, jonka avulla vaurastut varmasti. Kaava on hyvin yksinkertainen ja helppo ymmärtää, mutta ei aina yhtä helppo noudattaa. Se tulee tässä:

Vaurastumisen kaava:

Kuluta vähemmän kuin ansaitset

Sijoita erotus

Kaava on noin yksinkertainen. Ensimmäiseksi on siis hankittava kuukausittainen ylijäämä. Eli kuukausittaisten menojen jälkeen on jäätävä rahaa jäljelle, jonka sijoittaa. Viisaampaa on kuitenkin Robert T Kiyosakin sanojen mukaan ”maksaa ensin itselle”. Asia kannattaakin siis kääntää toisinpäin eli sijoittaa ensin ja kuluttaa sitten ne rahat, mitä jää jäljelle. Jos oletetaan, että 200 euron kuukausittainen ylijäämä on mahdollinen, kannattaa laittaa sivuun heti palkkapäivänä tuo 200 euroa ja elettävä lopuilla rahoilla loppukuukausi. Näin säästöön jää varmasti. Ethän voi kuluttaa enempää kuin sinulla on rahaa. Säästöön jää näin automaattisesti se summa, minkä haluat sivuun jäävän.

Seuraava osa:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti