maanantai 26. marraskuuta 2012

Positiivisia ajatuksia


Ajattele positiivisesti. Olen viime aikoina kiinnittänyt huomiota asiaan, jonka merkitystä en ole aikaisemmin täysin ymmärtänyt. Omalla ajattelutavalla ja suhtautumisella eri asioihin on suuri vaikutus. Jokin asia, kuten esimerkiksi siivoaminen on tylsää ja vastenmielistä, jos sen niin ajattelee. Jos taas siivoamista, tai mitä tahansa muuta asiaa, miettii positiivisin mielin, on sen tekeminen paljon paljon mielekkäämpää. Yritä olla huolehtimatta asioista, joille et voi tehdä mitään. Hymyile. Ajattele asioita positiivisesti.

Ympäröi itsesi positiivisilla ja motivoituneilla ihmisillä. Sinun ajattelusi, suhtautumisesi eri asioihin, oikeastaan koko sinun mielesi on rakentunut sinne eli mieleesi päästämistä ajatuksista. Kaikki, mitä luet, näet, kuulet ja koet, menee sinun mieleesi ja muokkaa sinun ajatteluasi ja tekee sinusta sellaisen kuin sinä olet. Tästä syystä kannattaa keskittyä siihen, että vietät mahdollisimman paljon aikaa positiivisten, motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten seurassa. Tällaisten ihmisten pelkästä läsnäolosta saa jo positiivista energiaa. Pyri välttämään ikävien, pessimististen, kyynisten ja viitsimättömien ihmisten seuraa tai ainakin pitämään aistisi suljettuina tällaisten ihmisten seurassa.

Päätä, unelmoi, kulje kohti tavoitetta. Päivän aikana teet useita erilaisia ratkaisuja ja tekoja tiedostamattasi pelkällä alitajunnallasi. Tästä syystä sinun tulee tiedostaen ohjata mieleesi, alitajuntaasi hyviä, positiivisia asioita. Älä lue juorulehtiä ja nettiuutisia, älä katsele roskaohjelmia televisiosta. Tee tavoitteita. Unelmoi. Mietiskele hyvässä mielentilassa tavoitteitasi ja tunnustele sitä tunnetta, miltä tuntuu, kun olet tavoitteen saavuttanut. Tee näin ainakin kerran päivässä. Raihoitu ja kuuntele esimerkiksi jotain positiivista, kaunista tai rauhallista musiikkia ja laita silmät kiinni ja unelmoi tavoitteistasi. Pyri saamaan mukaan vahva tunne. Päätä, että aiot saavuttaa tavoitteen ja usko itseesi ja tavoitteeseesi vankkumattomasti. Tällä tavalla ohjaat alitajuntaasi hyviä ajatuksia vahvan tunteen kanssa. Näin pystyt vaikuttamaan mieleesi ja laittamaan alitajuntasi ohjaamaan käyttäytymistäsi niin, että teet päivittäin ratkaisuja, jotka vievät sinua kohti tavoitettasi.

Itse olen saanut oheisia ajatuksia päähäni lukemalla tämän kirjan:


Kirjan nimi on Ajattele oikein - Menesty. Kirjan on kirjoittanut Napoleon Hill.  

Suosittelen ehdottomasti kaikille, joilla on mitä tahansa tavoitteita ja jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä.

Positiivisin mielin eteenpäin!

Tarkan markan isä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti